pergi bercuti bersama, pergi bergelak ketawa bersama, makan semeja bersama, tido sebantal setilam pn bersama, setiap hari bersama.. tapi tu semua tak bermaksud BAHAGIA... senyuman melambangkan kite happy, riang, tapi orang tak tau di sebalik senyuman tu... senyuman jugak la yang menutup segale keresahan, kerisauan, dan kesedihan yang sedang di hadapi.. ramai orang akan cakap 'AKU TENGOK KAU HAPPY JEK SENYUM JEK MEMANJANG TAKKAN ADE MASALAH JUGAK KOTT' eyy kawan... takkan la orang yang tengah ade masalah nak buka canang satu dunia yang dia tengah ade masalah kott.. kadang2 tercari cari jugak mane laa sahabat aku yang aku boleh bergelak ketawa same2 menangis pn same2... nak mengadu nasib.. tak semua kte akan cte kat bf tak semua kte akan cte kat family tak semua jugak yg kte akan cte kat sahabat.. kan? jadi cte yang nak di cte kan msti la pd orang yang sesuai untuk kte bercerita tp orang tu takde untuk kte.. :( aku dah terbiase.. pendamkan segale duka yang ade pahit pn aku telan... luke di hati tak sape pn yang tau.. sakit yang aku rase takde sorg pn yang rase same.. takde sorang pn yang nampak ape yang aku sedang lalui.. hanye sekeping hati terbuku pelbagai cerita suke dan duke.. hati ni dah terkoyak2 luke teruk dengan macam2 ragam manusia yang tak penah menghargai.. tapi aku tampal balik sbb aku kne kuat.. aku pcaye hidup ni ibarat roda.. harini kau buat aku.. esok luse kau je yang tau... harini aku sedar.. duit ade kebahagiaan takde paras rupe ade tp hati budi takde..
Dear January, 

how is February? 

Please tell March that April said 

May will be coming before June, 

I heard that July is getting married in August, 

how about September and her kids? 


Please send my greetings to October 

and don't forget to tell 

November that all my friends who read this 

will have a wonderful 

December!!! 

Happy Early New Year ! xD

jalan jalan :) 2010


scha, me, and nana :)

nana banana and me :)

dec 26, 2011.

bukit gambang water theme park :)








sweet memories :)

marina square :)
baru jumpe balik gamba ni dalam memory lame.. hee.. rindu time ni :)
abang azrol, me, syafiq, arjun , and afiq :)

from me to him :)

<3

pantai batu buruk, terengganu.

event surfing quiksilver. 
dec 3, 2011

friends :)
ewma and me :)
gayboy sy :)